Love Story la Hollywood


Distribuie articolul

Când citim despre căsătoriile starurilor de la Hollywood, ne amintim imediat de Britney Spears care a divorţat după 55 de ore de mariaj. Sau de Carmen Electra a cărei căsătorie cu Dennis Rodman n-a rezistat mai mult de 9 zile. Totuşi există titani ai cinematografiei mondiale care au trecut testul timpului şi au dovedit că termenul „pentru totdeauna” este perfect valabil.

John Travolta și Kelly Preston

John Travolta și Kelly Preston, au împlinit 24 de ani de căsnicie. Tragedia pierderii unui copil le-a întărit mai mult relaţia. Benjamin, care a împlint cinci ani, le-a reumplut viata de bucurie

John Travolta și Kelly Preston, au împlinit 24 de ani de căsnicie. Tragedia pierderii unui copil le-a întărit mai mult relaţia. Benjamin, care a împlint cinci ani, le-a reumplut viata de bucurie

Dansator, cântăreţ, actor, scenarist şi pilot, John şi-a câştigat definitiv statutul de vedetă după rolul din filmul Pulp Fiction (1994) în regia lui Quentin Tarantino. Acum 24 de ani si-a unit viața cu actriţa Kelly Preston. Familia Travolta a fost lovită de tragedie în 2009, atunci când fiul lor, Jett, a murit în timpul unei vacanțe cu familia în Bahamas. Cauza a fost dată de sindromul Kawasaki (inflamarea vaselor de sânge din întregul corp). Mai au o fiică, Ella Bleu, şi un băiat Benjamin, care a implint cinci ani. Travolta a obţinut în carieră doar două nominalizări la Oscar. Alături de cântăreaţă şi actriţa Olivia Newton-John, a reuşit să aducă filmului muzical „Grease” (1978) cele mai mari încasări ale unui film muzical din toate timpurile, 394 de milioane de dolari. Deşi era de religie romano-catolică, începând din anul 1975, a aderat la biserica scientologică, biserică a cărui adept convins este şi actorul Tom Cruise. Într-un interviu acordat unei jurnaliste americane, John a declarat: „Căsătoria este uneori complicată, dar un copil trebuie să aibă un tată adevărat și o mamă adevărată”. Soţia lui, Kelly a completat: „Dragostea este mult mai mult decât atracție instantanee, este vorba despre onestitate, încredere și angajament – lucruri ce trebuie menţinute în viaţă”. La 61 de ani, Travolta este un actor extrem de activ. În 2014 a jucat într-un serial de televiziune, apoi în filmul „The Forger”. În 2015, în „Life on the Line (I)” şi „Criminal Activities”. Pentru 2016 lucrează deja la un film western „In a Valley of Violence”, la un serial de televiziune „American Crime Story” şi la „I Am Wrath”, un film despre poliţişti corupţi. Are o avere estimată la 170 de milioane de dolari.

Tom Hanks și Rita Wilson

Rita Wilson a trecut printr-un moment dificil al vieţii. Acest lucru l-a făcut pe Tom Hanks să-şi iubească soţia şi mai mult după 27 de ani de căsătorie

Rita Wilson a trecut printr-un moment dificil al vieţii. Acest lucru l-a făcut pe Tom Hanks să-şi iubească soţia şi mai mult după 27 de ani de căsătorie

„Forrest Gump” (1995) este unul dintre filmele de referinţă din istoria cinematografiei, lucru ce se datorează strălucitului actor Tom Hanks, care a primit Oscarul pentru cel mai bun actor. „Forrest Gump” a mai primit cinci Premii Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film. Cu un an înainte, Tom mai luase un premiu Oscar pentru rolul principal în filmul „Philadephia”. După o căsătorie nereuşită, divorţează în 1987, iar în anul următor se căsătorește cu Rita Wilson, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare. Tom are doi copii, Colin şi Elizabeth, din prima căsătorie şi doi băieţi, Chester şi Truman, cu Rita. Primul băiat al lui Tom, Colin Hanks, acum în vârstă de 37 de ani, speră să-i calce pe urmele tatălui, în cariera de actor. Presa americană consideră că „seamănă leit cu tatăl său”. Anul acesta, soţia lui Tom, Rita a suferit o operaţie de dublă mastectomie după ce i s-a confirmat cancerul la sân în decembrie anul trecut. De curând, Rita a declarat pentru site-ul filmstar.space : „Să recunoaștem – este o amputare în cele din urmă dar după reconstrucţia sânilor, sper că voi arăta minunat. Nu ştii niciodată cum reacţionează soțul într-o situație ca asta. Eu am fost uimită, de grijă pe care mi-a arătat-o Tom” Tom a adăugat: „Tot ce pot spune este ca Dumnezeu să o binecuvânteze pe soția mea și Dumnezeu să binecuvânteze şi curajul ei”. Pentru anul 2016, Tom Hanks, acum în vârstă de 59 de ani, lucrează la filmul „Inferno”, alături de regizorul Robert Langdon, acelaşi care a regizat şi celebrul film „The Da Vinci Code”. Averea lui Tom este estimată la 350 de milioane dolari.

Denzel Washington și Pauletta Pearson

Denzel Washington şi Pauletta Pearson au recunoscut ca relaţia lor a fost una plină de suişuri şi coborâşuri. Cu toate acestea, căsătoria lor a rezistat 32 de ani.

Denzel Washington şi Pauletta Pearson au recunoscut ca relaţia lor a fost una plină de suişuri şi coborâşuri. Cu toate acestea, căsătoria lor a rezistat 32 de ani.

Pe data de 28 decembrie 2015, Denzel împlineşte 61 de ani. S-a căsătorit cu actriţa Pauletta Pearson în în urmă cu 32 de ani, după ce a cunoscut-o pe platourile de filmare. Pearson și Washington au patru copii: John David, Katia, şi gemenii Olivia și Malcolm. Două premii Oscar pentru cel mai bun actor din filmele „Training Day” (2001) şi „Glory” (1989) stau în vitrina actorului, alături de alte şase nominalizări Oscar. Recent, Pauletta şi Denzel au acordat un amplu interviu revistei „Ebony” în care au dezvăluit secretul din spatele acestei lungi căsătorii. „Eu locuiesc împreună cu acest om şi văd partea veselă, dar şi partea tristă. Văd fiecare parte. Denzel știe însă că are că are un suport în soția sa. Asta îi dă putere, indiferent de starea lui”. Denzel a completat: „Nu e niciun mister magic. Am trecut şi noi prin suişuri și coborâșuri, ca orice cuplu. Dar am rezistat, pentru că familia e viaţă”. Dovada celor spuse arată forţa actorului care în 2014 a jucat în thrillerul de succes „The Equalizer” iar acum se află pe platourile de filmare pentru „The Magnificent Seven” (remake), care va avea premiera în septembrie 2016. Deja şi-a făcut planurile pentru anul 2017 când va avea loc lansarea filmului „The Equalizer 2”. Se estimează că are o avere de 150 de milioane de euro.

Danny DeVito și Rhea Perlman

Danny DeVito şi Rhea Perlman sunt văzuţi la Hollywood ca cea mai plăcută şi vesela pereche. Căsnicia lor de 33 ani, o dovedeşte.

Danny DeVito şi Rhea Perlman sunt văzuţi la Hollywood ca cea mai plăcută şi vesela pereche. Căsnicia lor de 33 ani, o dovedeşte.

„Primeam o mulțime de bulgări de zăpadă în cap” este declaraţia sinceră a lui De Vito. „Eram mereu şicanat de colegii de şcoală datorită staturii mici”. Dar De Vito nu s-a descurajat nicio clipă din pricina aspectului și a ajuns prin muncă şi talent un uriaş al cinematografiei americane. Acum 33 de ani, în timp ce filma pe Broadway, o întâlneşte pe actriţa Rhea Perlman, iar numai după două săptămâni se căsătoresc. Au două fiice Lucy, Gracie și un băiat Jake. Danny DeVito şi Rhea Perlman sunt consideraţi la Hollywood ca fiind cea mai plăcută şi veselă pereche. La sfârșitul anului 2012, DeVito și Perlman şi-au anunțat intenția de a se separa, dar s-au împăcat imediat considerând că au avut amândoi un moment de rătăcire. Pe 4 noiembrie, agenţia Reuters a dezvăluit că Danny DeVito (71 de ani) şi Arnold Schwarzenegger (68 de ani) sunt dornici să reintre în rolurile lor de frați după 27 de ani. E vorba de o continuare a comediei „Twins” care a a avut un succes nebun în 1988, datorită interpretărilor de excepţie ale celor doi actori. Într-un interviu acordat „The Guardian”, la întrebarea jurnalistului dacă se consideră un om norocos, De Vito a răspuns: „Da, foarte norocos. Poţi să analizezi trecutul sau să anticipezi viitorul, dar important este să te concentrezi pe ceea ce faci în acest moment. Chiar acum! Chiar acum este cel mai norocos moment din viața mea”. Averea lui se ridică la 70 de milioane de dolari.

Meryl Streep și Don Gummer

Meryl Streep sau „Regina Oscarurilor” este căsătorită cu sculptorul Don Gummer de 37 de ani. Meryl are cele mai multe nominalizări Oscar, din toate timpurile.

Meryl Streep sau „Regina Oscarurilor” este căsătorită cu sculptorul Don Gummer de 37 de ani. Meryl are cele mai multe nominalizări Oscar, din toate timpurile.

„Regina Oscarurilor”, așa cum este cunoscută în cinematografia mondiala, a împlinit in luna iunie, 66 de ani. Este considerată, una dintre cele mai mari actriţe ale lumii. Alături de cele trei Oscaruri câştigate cu filmele „Kramer vs. Kramer ”(1980) „Sophie’s Choice” (1983), şi „The Iron Lady” (2012), Meryl a strâns în 37 de ani de carieră şi cele mai multe nominalizări Oscar (19) din toate timpurile. Tot de 37 de ani este căsătorită cu sculptorul Don Gummer. Au patru copii, fiul Henry și fiicele Mary, Grace și Louisa. Doar Henry şi Mary au călcat pe urmele mamei, urmând o carieră în actorie. Într-un interviu acordat nydailynews.com, Meryl a spus despre lunga sa căsătorie cu Don: „Suntem norocoși că ne-am găsit unul pe celălalt. Într-o căsnicie trebuie să asculți şi problemele partenerului tău, sugestiile, sfaturile și să accepţi că nu întotdeauna ai dreptate. Comunicarea este cheia unei căsătorii de succes”. Averea actriţei se ridică la 45 de milioane de dolari.

Christopher Walken și Georgianne Thon

Christopher Walken și Georgianne Thon este considerată cea mai conservatoare şi cea mai discretă pereche. Chiar după 47 de ani de căsnicie.

Christopher Walken și Georgianne Thon este considerată cea mai conservatoare şi cea mai discretă pereche. Chiar după 47 de ani de căsnicie.

În luna ianuarie 2016, Christopher și Georgianne sărbătoresc 47 de ani de căsnicie. Soţia lui declara pentru heavy.com: „Este foarte interesant să fii căsătorită cu un bărbat care joacă în mod constant o altă persoană. Mereu am impresia că trăiesc cu un om diferit. Uneori îmi dau seama că este Christopher numai după sclipirea din ochi”. Walken a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar din filmul The Deer Hunter (1979) iar în 2003 a fost nominalizat pentru rolul principal din filmul Catch Me If You Can. Acum, la 72 de ani, Christopher a spus: „Viaţa mea este una conservatoare. Nu am copii. Nu am avut niciodată o viaţă tumultoasă. Deci, sunt un om obişnuit. Hobby-ul meu preferat este munca. Când lucrez, mă simt ca în vacanţă”. Dovada celor spuse stă în faptul că, de-a lungul timpului, Christopher Walken, a jucat în peste 100 de filme artistice şi de televiziune. În 2014 a jucat în două filme de televiziune şi în două lungmetraje. În 2015, în alte trei filme. Pentru 2016 a început deja să lucreze la trei producţii de film. Are o avere destul de modestă în raport cu celelalte vedete de la Hollywood, 30 milioane de dolari.

Distribuie articolul

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Edițiile Sinteza
x
Aboneaza-te